IT & Integration mit 100% nahtlosem Fluss zum E-Commerce-System.

Leveranslösningar över hela Europa

Wenn es um IT & Integration bei Postpac geht, lassen sich alle modernen Business-Systeme und E-Commerce-Plattformen einfach in unser WMS integrieren. Wir verfügen über vorgefertigte APIs und eine eigene IT-Abteilung, um schnell und kostengünstig Integrationen einrichten zu können, die effiziente und transparente Logistiklösungen unterstützen.

Unser WMS basiert auf mehr als 40 Jahren Erfahrung in der großvolumigen Third-Party-Logistik. Das System unterstützt uns bei einer effizienten Produktion und sorgt für eine stabile Qualitätskontrolle. Das bedeutet, dass unser Umgang mit IT & Integration völlig schmerzfrei funktioniert.

Kampanjlogistik

Postpac hjälper dig med den viktiga tredjepartslogistik som krävs kring dina marknadskampanjer! Kampanjer kommer och går och är ofta intensiva och förknippade med stora marknadsinvesteringar. Då måste logistiken fungera så att investeringen ges bästa förutsättningar att lyckas.

Postpac hanterar kampanjlogistiken för såväl stora varumärken, detaljhandelskedjor, eventföretag och e-handlare. Vår webbaserade kampanjportal är ett utmärkt verktyg för att effektivt administrera dina kampanjer. Om du vill så profilerar vi portalen för ditt företag så att din personal, dina leverantörer och dina kunder på ett enkelt och smidigt sätt kan hantera alla kampanjer via portalen.

Returhantering

60 % av alla e-handelskunder returnerar varje år något av sina inköp vilket i sin tur resulterar i hög returprocent för många e-handlare! Det därför oerhört viktigt med en optimerad och kvalitativ returhantering. Vid de tillfällen en kund returnerar en vara till dig som företagare, är en omsorgsfull returhantering helt avgörande för att du ska få en lojal kund som gärna återkommer.

Returhanteringen är ofta tidskrävande och det är viktigt att processen organiseras enkelt och tydligt. Postpac hjälper dig att utveckla effektiva och tydliga returprocesser så att dina kunder enkelt kan returnera en oönskad vara och du kan hantera returen till lägsta möjliga kostnad. När returer kommer till lagret ges varje kund högsta tänkbara service genom att Postpac ser till att kunden får sin retur behandlad snabbt och korrekt.

Multikanal

Vi hjälper dig att leverera och alltid sätta kunden i centrum oavsett om köpet sker via webbutik, fysisk butik eller via annan kanal.

Postpac, med rötterna i transaktionsintensiv distanshandelslogistik, är då ett superbra alternativ. Vi är inte en traditionell B2B logistiker och vår kärnaffär har aldrig varit centrallager men vi har något som är bättre – nämligen erfarenhet av transaktionsintensiv handel. Med den erfarenheten, tillsammans med stor lagringskapacitet, välutvecklat IT-stöd och finansiell kapacitet är vi ett bra och fräscht alternativ till framtidens centrallager med porten mot Europa! Postpac har sedan länge de vassaste distributionslösningarna för konsumentleveranser och våra distributionsexperter bygger optimerade transportlösningar även för dig med butiksdistribution.