Postpac har smarta leveranslösningar

Anpassade leveranslösningar med skalfördelar

Anpassade leveranslösningar är den viktiga ”sista milen” till den värdefulla och krävande konsumenten. Marknadens distributörer blir fler, nya produkter utvecklas och konkurrensen hårdnar.

Postpac ser till att vi alltid kan erbjuda de bästa leveranslösningarna. Vi hjälper dig att bevaka de nya leverantörer och produkter som utvecklas för en växande distanshandel. Vi arbetar nära distributörerna och utvecklar tillsammans nya leveranslösningar som efterfrågas av marknaden. Givetvis även internationellt så våra kunder utan problem kan växa med sin affärsverksamhet utanför Sverige.

Vi vet att transporter och porto är stora kostnadsposter för alla distanshandlare. Vi lägger därför stor vikt vid att alltid se till så att vi har de mest konkurrenskraftiga alternativen som finns på marknaden. Med många års erfarenhet av distribution och med hjälp av våra kunders samlade volymer förhandlar vi fram de bästa transport- och distributionsvillkoren.

Köp dina frakter genom Postpac – tillsammans blir vi starkare!

Effektiv, tydlig och lönsam returhantering

60 % av alla e-handelskunder returnerar varje år något av sina inköp! Returhanteringen är ofta tidskrävande och det är viktigt att processen organiseras enkelt och tydligt. Postpac hjälper dig att utveckla effektiva och tydliga returprocesser så att dina kunder enkelt kan returnera en oönskad vara och du kan hantera returen till lägsta möjliga kostnad. När returer kommer till lagret ges varje kund högsta tänkbara service genom att Postpac ser till att kunden får sin retur behandlad snabbt och korrekt. Flerspråkig och erfaren returpersonal ordnar snabbt byten och återköp direkt i ditt affärssystem och vår kodning av returorsaker ger oss ett mycket bra statistik- och beslutsunderlag. Returnerade varor som direkt kan användas, eller som med rimlig kostnad kan återställas, läggs snabbt in i plocklager och blir säljbar.